Over Pervinca

In de zomer van 2015 liep ik in Italië een heel leuke winkel binnen… Een eigen winkel, daar droomde ik soms van. Twee jaar later werd mij gevraagd een damesmodewinkel over te nemen. Al bijna 16 jaar gevestigd op een prachtige locatie midden in het sfeervolle, oude centrum van Voorburg. Na 10 jaar ervaring in de mode was dit een mooie uitdaging. Naam en merken werden behouden en na een kleine make-over was op 1 januari 2018 droom werkelijkheid!

Afgelopen jaren hebben wij ons met veel liefde ontwikkeld tot een stijlvolle boutique en veel, vooral Nederlandse, merken toegevoegd. Vrouwelijke mode met een goede pasvorm en tijdloze basics van mooie kwaliteit. Een duurzame productie en het gebruik van  natuurlijke materialen heeft onze voorkeur. Ook zijn wij steeds op zoek naar passende accessoires met een mooi verhaal. Ons team stelt de collecties met veel plezier en zorg samen, geeft eerlijk advies en goede service. Persoonlijk contact met en aandacht voor zowel de klant als de leverancier, staan bij ons voorop.

In het voorjaar van 2021 was het tijd voor een nieuwe naam met logo, de naam van de winkel in Italië kwam in mij op… Het bleek snel vertrouwd en past zo goed bij ons. Een moderne website en webshop volgden. Recent hebben wij nieuwe kledingrekken in de winkel waardoor de collectie nog mooier uitkomt. Het geeft een fijne, rustige uitstraling en zo blijven wij ons ontwikkelen en aanpassen aan deze tijd.

Graag tot ziens en welkom bij Pervinca!

Jolanda

Over ons - PERVINCA
Ayse Hendriks Fotografie
PERVINCA TEAM

Team PERVINCA

PERVINCA, Italiaans voor maagdenpalm.
Een kleine, sterke bloem,
vrouwelijk en stoer.

PERVINCA, Italiaans voor maagdenpalm.
Een kleine, sterke bloem,
vrouwelijk en stoer.

PERVINCA etalage

Onze merken

Wij verkopen mooie, vooral Nederlandse merken waar veel aandacht is voor een duurzame productie en het gebruik van natuurlijke materialen. Vrouwelijke mode met een goede pasvorm, tijdloze basics van fijne kwaliteit en passende accessoires. De webshop biedt een klein deel van onze collectie online aan, in de winkel hebben wij een veel groter aanbod.

Menu