Betalen

Voor het afhandelen van betalingen in de webshop van PERVINCA maken wij gebruik van het platform van Mollie. Zij verwerken je naam, adres en betaalgegevens zoals je  bankrekening- of creditcardnummer en hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om ieders persoonsgegevens te beschermen.

Mollie behoudt zich het recht voor alle gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen.

Mollie bewaart gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Betaalmethoden

iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je aankopen op het internet betalen. Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab Bank, Rabobank, Regio bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kun je via iDeal bij PERVINCA betalen. Kijk voor meer informatie over iDeal op www.ideal.nl/betalen

Creditcard

Wij accepteren creditcards van Mastercard, American Express en VISA.

Menu